PRAVNA OBAVJEST:

Molimo Vas, da pažljivo pročitate uvjete korištenja našeg portala!

Uvjeti upotrebe portala stroji.net
Ovaj dokument opisiva uvjete upotrebe portala stroji.net, uz što pripisivamo sve stranice na adresi www.stroji.net, www.stroji.org. Pristupanjem stranicama stroji.net prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja ovih stranica. Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, promjeniti, modificirati ili na drugi način izmjeniti uvjete korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Korištenjem portala stroji.net korisnik potvrđuje da je upoznat i u cijelosti prihvača ove uvjete korištenja.

Sadržaj stranice i odgovornost
Stroji.net se ne može smatrati odgovornim Vama ni trećim osobama za bilo kakvu štetu, gubitak ili ozljedu koji nastaju izravno ili posredno zbog Vašega pristupa i Vašeg korištenja ovih stranica ili stranica na koje vode linkovi sa oglasnikovih stranica, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, kao ni zbog Vaše uporabe (ili nemogućnosti da rabite) bilo koje od ovih stranica. Nadalje, stroji.net ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Vas zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih na koje Vam može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti u smislu da predstavlja vezu s stroji.net, niti da stroji.net podupire takve stranice. Zaštita autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva

Nije dozvoljena promjena, umnožavanje, distribuiranje, prodaja ni jednog dijela stranice ili software-a ovog site-a osim ako nije drugačije navedeno u sporazumu između site-a i druge strane. Korisnik je slobodan koristiti sadržaj site-a za nekomercijalnu upotrebu. Nije dopušteno distribuiranje kopija ovih stranica ili omogućavanje njihove dostupnosti trećim osobama na bilo koji način, osim kopiranje sadržaja stranica i pretraživanje na osobnom računalu, i/ili printanje jedne kopije. Svi oglasi, fotografije, zaštitni logo i slogan, dizajn i informacije koje se nalaze na stranici www.stroji.net su u vlasništvu poduzeća Interflex d.o.o.

Nedopušteni sadržaji
Suglasni ste da nećete predavati oglase ili na bilo koji drugi način učiniti dostupnim Sadržaje:

Garancija
Stroji.net ne odgovora niti garantira:
Stroji.net ima pravo urediti ili izmijeniti ili ne objaviti oglase i to bez najave, a to će se dogoditi u sljedećim okolnostima: Dozvoljen je unos do najviše pet oglasa za nove ili nekorištene strojeve/proizvode.


Splošno:
Oglasnik ima pravo upotrijebiti e-mail adresu oglašivača, koju oglašivač navodi kao svoj osobni podatak, u svrhu slanja obavijesti o novoj ponudi, o statusu predanog oglasa, kao i ostalim vrstama obavijesti vezanim uz oglas koji je oglašivač predao ili uz samo oglašavanje

Mjerodavno pravo Za ove Uvjete korištenja mjerodavno je slovensko pravo. Copyright (c) 2007 www.STROJI.NET Sva prava pridržana.