Pomoć za upotrebo oglasnika
Što su to koristnički računi?
Na portalu strojevi.eu se za predaju, uređivanje, brisanje oglasa koriste korisnički računi.
To znači, da svaki korisnik ima svoj račun, s kojim jednostavno upravlja sa oglasima.
Do korisničkog računa dođete tako da kliknete na gumb MOJI OGLASI. Ako ste već registrirani, upišite korisničko ime i lozinku te kliknite gumb PRIJAVA.
Kako se prijavim na portal?
Prijavite se tako, da u meniju kliknete gumb MOJI OGLASI, potom upišete svoje korisničko ime i lozinku.
Kako registrirati novog koristnika?
Kako biste mogli unijeti oglas, potrebno se registrirati. Registracija je besplatna i jedina polja koja morate obavezno popuniti su e-mail adresa, korisničko ime te zaporka. Kada se jednom registrirate, možete se logirati i predati oglase. Novog koristnika registrirate tako, da kliknete na gumb MOJI OGLASI i zatiim,odnosno na to da li ste fizička osoba ili poduzeće, kliknete odgovarajući gumb REGISTRACIJA. Prilikom popunjavanja obrasca za registraciju obavezno morate upisati Vašu e-mail adresu, korisničko ime i zaporku. Proces registracije završava nakon što potvrdite svoju e-mail adresu tako da kliknete na link unutar e-maila koji Vam šaljemo tijekom registracijskog postupka.
Kako promijenim vlastite podatke o svom profilu?
Kada ste jednom prijavljeni, lako promjenite vlastite podatke o svom profilu klikom na gumb OSOBNE POSTAVKE.
Ovdje se može promjeniti lozinka, vlastite podatke i kontaktne podatke uz oglas, koji su vezani na korisnika i ne trebate ih unositi uz svaku predaju oglasa.
Kako promijenim lozinku?
Da bi ste promjenili lozinku potrebno se logirati i onda kliknete na gumb „OSOBNE POSTAVKE“. Tamo dva puta unosite novu lozinku,zatim se se odjavite i prijavite sa novom lozinkom.
Što napraviti ako se zaboravi lozinka?
Da bi Vam poslali Vaše korisničko ime i lozinku potrebno je kliknuti na „MOJI OGLASI“. Tamo ćete upisati Vašu e-mail adresu na koju će Vam biti poslana nova lozinka, koju možete kod prijave promjeniti.
Kako predam svoj oglas?
Svoj oglas predate tako, da prvo kliknete na gumb MOJI OGLASI, koji se nalazi u gornjem meniju ili na gumb PREDAJ OGLAS, koji se nalazi dolje u lijevom meniju. Oba gumba su narančaste boje. Zatim imate na izbor dvije mogućnosti:
1.)Ako već imate korisnički račun, onda se prijavite sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon uspiješne prijave kliknete u lijevom meniju gumb PREDAJ OGLAS, odaberite kategoriju koja najviše odgovara Vašem proizvodu/usluzi i nakon toga podkategoriju, unesite informacije u odgovarajuća polja (obavezna polja su marka, model i cijena ), nakon toga kliknite gumb NAPRIJED. Unesite fotografije ako ih imate. Fotografije su besplatne, a možete ih unjeti najviše 5.
2.)Oglas možete predati i bez prijave u sistem. U tom slučaju u prozoru" Upravlivanje sa oglasima bez prijave" kliknete gumb PREDAJ OGLAS, odaberite kategoriju koja najviše odgovara Vašem proizvodu/usluzi i nakon toga podkategoriju, unesite informacije u odgovarajuća polja (obavezna polja su marka, model i cijena ), nakon toga kliknite gumb NAPRIJED. Unesite fotografije ako ih imate. Fotografije su besplatne, a možete ih unjeti najviše 5. Važno je da unesete ispravan E-mail.Na taj E-mail dobit ćete lozinku za uređivanje oglasa, s kojom možete kasnije oglas brisati, dopuniti, promjeniti, dodati fotografije...
Ako namjeravate unositi veću količunu oglasa savjetujemo Vam, da se registrirate. Tako budete imali dosta lakši nadzor nad svima predanima oglasima.
Postupak kod predaje oglasa
Predaja oglasa se vrši u četiri koraka:
  • u prvom koraku unosite podatke o oglasu,
  • u drugom koraku unosite kontaktne podatke,
  • u trećem koraku dodavate fotografije i video
  • u četvrtom koraku slijedi pregled oglasa
Oglas je objavljen odmah nakon poruke o uspješnoj predaji oglasa. Predaja oglasa je za fizičke osobe i poduzeća besplatna, oglas traje 30 dana. Nakon tog vremena oglas se može ponovo obnoviti.

Dodavanje fotografija:
Portal strojevi.eu upotrebljava najnoviju tehnologiju pri dodavanju fotografija.,tako da ustvari nije važno kako veliku fotografiju dodavate.Stoga Vam se može vrijeme prijenosa u primjeru fotografija visoke kvalitete produžiti. Zbog toga preporočujemo fotografije veličine 640X480 px. Ukoliko budete imali problema, ili je vaša internet veza prespora, lako vaše fotografije šaljete na adresu e-pošte infostroji.net i zatim dopišite kojemu oglasu pripadaju. Fotografije će besplatno dodati naš administrator.
Kako brisati oglas?
  • oglas predan sa prijavom

  • Pod "Moji oglasi" se prijavite sa svojim korisničkim imenom. Nakon uspješne prijave prikažu Vam se svi oglasi.
    Ako su vam neki oglasi već istekli onda ih nađete pod isteklim oglasima, gdje ih možete obnoviti. Isto tako lako aktivni oglas stavite među istekle.
    Oglas možete brisati tako, da kliknete na gumb "briši" u tabeli oglasa i slijedite upute. Promjene se uzimaju u obzir odmah.
    Kada oglas obrišete, on se trajno briše iz baze podataka.

  • oglas predan bez prijave

  • Pod "Moji oglasi - Uređivanje oglasa (unesite lozinku oglasa)" unesite lozinku, koju ste primili kod predaje oglasa po elektronskoj pošti. Ako ste upisali ispravni kod, tada Vam se prikaže link za uređivanje oglasa,u biti klik na link, otvori Vam se novi prozor sa sadržajem oglasa. Na vrhu kvačicom označite "je aktivan" i kliknute gumb "Spremi".
Kako uređujem oglas?
  • oglas predan sa prijavom

  • Pod "Moji oglasi" se prijavite sa svojim korisničkim imenom. Nakon uspješne prijave prikažu Vam se svi oglasi.
    Ako su Vam neki oglasi već istekli onda ih nađete pod isteklim oglasima, gdje ih možete obnoviti. Isto tako možete aktivni oglas staviti među istekle.
    Oglas možete uređivati tako da kliknete na gumb "uredi" u tabeli oglasa. Isto tako se ovi gumbovi pojave uz prikaz rezultata traženja oglasa, ako taj oglas pripada vama.
    Uređivanje se provede u novom prozoru. Promjene oglasa se spreme ako kliknete na gumb "Spremi".

  • oglas predan bez prijave

  • Pod "Moji oglasi - Uređivanje oglasa (unosite lozinku oglasa)" unesite lozinku, koju ste primili kod predaje oglasa po elektronskoj pošti. Ako ste upisali ispravan kod, tada Vam se prikaže link za uređivanje oglasa. Kada ste završili sa unosom popravaka kliknite na gumb "Spremi".
Kako obnovim oglas?
Za obnavlivanje oglasa trebate biti prijavljeni pod svojim korisničkim imenom. Kada ste prijavljeni, vidite sve oglase koje ste predali.
Postavite se na prikaz isteklih oglasa. Oglas možete obnoviti tako, da kliknete na gumb obnovi u tabeli oglasa. Promjene se vide odmah.
Kako tražim oglase?
Postoji više načina traženja oglasa. Za traženje oglasa Vam nije potrebno biti prijavljen u sistem.

Prvi način traženja je brzo traženje. U tom načinu brzo tražimo po određenim kategorijama, ali nama u većini vrati veći broj pogodaka.

Ako želite tražiti detaljno, upotrijebite detaljno traženje tako da odaberite u lijevom meniju gumb TRAŽI OGLAS. Nakon toga odaberite rubriku i otvori će Vam se prozor gdje lako izaberete veći broj kriterija. Može Vam se dogoditi da sistem ne pronađe nijedan oglas u primjeru da budete izabrali velik broj kriterija.
Kako staviti svoju reklamo?
Za objavu vaših reklama kontaktirajte nas na infostroji.net. Možemo objaviti već izrađenu reklamu, ili ju po Vašim željama izradimo sami.
Ne možete naći odgovor na Vaše pitanje?
U primjeru da imate bilo kakvih poteškoća kod upotrebe portala strojevi.eu i svojeg odgovora ne možete naći u pomoći, onda nam pošaljite elektronsku poruku sa opisom problema na elektronsku adresu: infostroji.net.
Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.
Izrada mobile2ds
© Copyright 2007 by www.strojevi.eu. Sva prava pridržana. ver.3.1.6